حفظ سلامت قلب با مصرف جو

مادری که خودش را سزارین کرد

به رپرتاژ فایل دانلودر و به نقل از خبرنگار مهر،  مطالعه و برررسی محققان کانادایی نشان می‌ دهد مصرف جو می‌ تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی شود.

محققان بیمارستان سنت مایکل کانادا دریافته اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غیرHDL تا ۷ درصد می‌ شود.

این مرور و بررسی که شامل ۱۴ مطالعه بر روی آزمایشات بالینی در هفت کشور جهان بود نشان داد که جو دارای تاثیرات کاهنده کلسترول بوده و فواید زیادی برای سلامت دارد.

دکتر ولادمیر ووکسان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌ گوید: «این یافته ‌ها بسیار برای جمعیت دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، نظیر افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که دارای سطح عادی کلسترول LDL هستند اما میزان کلسترول غیرHDLشان روبه افزایش است، بسیار مهم است.»

وی در ادامه می‌ افزاید: «جو دارای تاثیر کاهشی بر کل کلسترول بد در این افراد دارای ریسک بالا است، اما می‌ تواند برای افراد فاقد کلسترول بالا هم مفید باشد.»

با وجود خواص متعدد جو، مصرف این ماده غذایی توسط انسان در طول دهه گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته است.

مطلب بالا در حوزه سلامت، تغذیه و تناسب اندام و در این آدرس اینترنتی در تاریخ ۱۱ June 2016 | 7:15 am منتشر شده و گروه اینترنتی فایل دانلودر آن را بازنشر کرده است.

مطالب مشابه

مادری که خودش را سزارین کرد

زمان های مناسب برای نوشیدن آب

با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن...

مادری که خودش را سزارین کرد

روغن ماهی علاائم ام- اس را تخفیف می دهد

تحقیقات جدید نشان می دهند اسیدهای چرب امگا – سه...

مادری که خودش را سزارین کرد

مسواک بزنید حتی اگر دندان ندارید

دکتر سیدمحمدرضا مرتضوی، دندانپزشک و جراح در یادداشتی در «اعتماد»...

دانلود کتاب های الکترونیکی فارسی

دانلود اپ و برنامه اندروید برای دانلود فایل های نایاب

کارت شارژ رایگان