روغن ماهی علاائم ام- اس را تخفیف می دهد

مادری که خودش را سزارین کرد

تحقیقات جدید نشان می دهند اسیدهای چرب امگا – سه برای مبتلایان به مالتیپل اسکلروزیس (‌MS ) سودمندند.
این اسیدهای چرب حاوی آیکوزا پنتانوئیک اسید ( EPA ) و دوکوزاهگزانوئیک اسید ( DHA ) هستند که نوعی پروتئین خون به نام متالوپروتئیناز – ۹ ( MMP-9 ) تولید شده توسط سلولهای ایمنی بیماران ام – اس را تحت تاثیر قرار می دهند.
مطالعه جدید نشان داده است مصرف روغن ماهی به مدت سه ماه ،‌سطوح MMP-9 تولید شده توسط بیماران ام- اس را تا ۵۸ درصد کاهش می دهد. همچنین افزایش قابل ملاحظه ای در سطوح EPA و DHA در غشاهای گلبول قرمز بیماران مشاهده شده است.
یافته های فوق نیز مطالعات گذشته مبنی بر کاهش علائم بیماری ام – اس در اثر مصرف روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا – سه را تایید می کنند.

مطالب مشابه

خصوصیات بال پروانه‌ها

همان‌گونه که علم پیشرفت می‌کند بسیاری از دانشمندان نگاهی به...

مادری که خودش را سزارین کرد

کدام تشنج‌‌ها در کودکان خـبـر از صرع می‌‌دهند؟

نی نی سایت: صرع یکی از بیماری‌‌های شناخته شده در...

یخ و لیمو سکسکه را بند‌ می‌آورد

قراردادن یک تکه یخ و یا لیموترش بر‌روی زبان می‌تواند...

دانلود کتاب های الکترونیکی فارسی

دانلود اپ و برنامه اندروید برای دانلود فایل های نایاب