آشنایی با روش تهیه کیک بادام

آشنایی با روش تهیه کیک بادام

شکر، بادام، پوست لیموی رنده شده و آرد برخی از مواد تشکیل دهنده این کیک هستند.
مواد لازم برای ۴۰ قطعه:
شکر یک پیمانه
پوست رنده شده یک لیمو
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌ خوری
بادام‌ با پوست دوم ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد

طرز تهیه:
* فر را روی دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی‌ گراد از پیش گرم کنید و درون سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی را قرار دهید.
* شکر، تخم‌ مرغ و پوست رنده شده ی لیمو را درون کاسه ی بزرگی ریخته و با همزن برقی آن ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشن ‌تر شده و غلیظ شود.
* مخلوط فوق را درون مخلوط آرد، بیکینگ پودر و بادام بریزید.
* خمیر حاصله را با استفاده از دست‌، کمی ورز دهید تا نرم شود.
* خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید(۲۵ سانتی ‌متر طول و ۵ سانتی ‌متر عرض).
* خمیر‌ها را با فاصله کنار هم روی کاغذ مخصوص پخت، درون سینی فر قرار داده و آن‌ ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت و طلایی رنگ شوند،‌ حرارت دهید.
* خمیرها را از فر خارج کرده و حدود یک ساعت آن ‌ها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.
* فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی ‌گراد از پیش گرم کنید.
* همان طور که خمیرها در حال خنک شدن هستند،‌ با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک،‌ آن ‌ها را به ضخامت نیم سانتی‌ متر برش دهید.
* برش ‌ها را روی سینی فر قرار داده و آن ‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید و یک بار برگردانید.
* آن‌ ها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

ثبت آگهی رایگان خرید و فروش موبایل
-------------------------------------------

راستی! برای دریافت مطالب وردپرسی در کانال تلگرام فایل دانلودر عضو شوید.

فایل دانلودر
این سایت حاصل ترکیب چند وبگاه مختلفه! سایت گنجینه، خبرینه و ایرونیا با هم ادغام شدن و فایل دانلودر رو تشکیل دادن! بیش از 16 هزار مطلب تو زمینه‌های گوناگون و متنوع؛ از سرگرمی و تفریحی بگیرید تا محصولات دانلودشدنی و قالب و افزونه وردپرس و اسکریپت و مطالب آموزشی و...

با ثبت نام تو خبرنامه فایل دانلودر، هر رو مطالب ما رو تو ایمیل‌تون دریافت کنید.

توجه: پس از ثبت ایمیل حتما وارد اینباکس ایمیل خود شده و روی لینک فعالسازی در ایمیلی که از طرف ما ارسال شده کلیک کنید(راستی ما اسپم ارسال نخواهیم کرد).

پیشنهاد ما

در حال حاضر امکان ارسال نظر وجود نداره.